fbpx

Hemstädning

Vill du ha professionell hemstädning som är klimatsmart, skräddarsys efter dina behov och dessutom är helt utan bindningstid? Bra, då kan du läsa vidare! Oavsett om du behöver hjälp med städning för enstaka tillfällen eller planerar att använda våra tjänster regelbundet, får du en personlig kontaktperson som tillsammans med dig går igenom rutiner och förväntningar.

Första städtillfällena hos dig

De två första städtillfällena ser vi till att ditt hem blir skinande rent från golv till tak. För att ge ditt hem extra kärlek och uppmärksamhet, fokuserar vi särskilt på badrum och kök vid första tillfället.  Andra tillfället skiftar vi fokus till sovrum och vardagsrum.

Vad ingår?

Vissa ytor ingår alltid i vår hemstädning, men vi förstår att varje hem och varje behov är unika. Därför tar vi gärna en diskussion med dig innan du bokar för att se om det finns några extra områden du vill inkludera.

Vad kostar det?

Kostnaden varierar beroende på dina specifika behov. Med vårt fokus på skräddarsydda lösningar lyssnar vi på dig för att hitta det bästa passande alternativet. Tillsammans kommer vi fram till vad som passar just dig.

Få ditt pris och boka din hemstädning här!

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedanför.  Vi svarar dig så snabbt vi kan inom 24 timmar under helgfria vardagar.